top of page

GASZTRONÓMIA

43fakon.jpg

A BASALTINA PANZIÓ reggeli kínálata nem csak egy sima reggeli. Úgy hisszük, hogy egy igazán pihenős napot, egy valódi ÉLMÉNY REGGELIVEL kell kezdeni, olyannal, ami nincs minden nap. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a reggeli után feltöltődve a legszebb napod legyen!

 

 Bőségasztalunkon megtalálod a vidék- és saját kertünk ízeit, a sajtok és sonkák a környék Gazdáit dicsérik. A friss ropogós péksütemény, az olasz pörkölésű kávé, házi lekvárok és háztáji tojásból készített ételek csak egyes elemei a BŐSÉGASZTALUNKNAK, ami reggelinél vár! 

Vendégeink számára esténként OPCIONÁLIS VACSORA MENÜ ajánlattal készülünk.

Sokat gondolkodtunk főzési stílusunk meghatározásán, végül a VIDÉKI GOURMET kifejezést éreztük a leginkább sajátunknak. Hogy miért?

Mert, az ételeink érthető, de különleges tálalásban kerülnek az asztalra, hogy a szemünk is jól lakjon. Házias ízek találkoznak össze a modern konyhatechnológiákkal. Mi ELŐCSALOGATJUK AZ ÍZEKET a válogatott alapanyagokból, mindennek megadjuk az idejét. Nálunk a húsleves pörcögve 20 órát készül, a húsokat szárazérlelő hűtőnkben érleljük, majd kíméletesen sous videáljuk vagy alacsony hőfokon konfitáljuk.

A zöldségek és gyümölcsök egy része saját termesztésű, bio körülmények között terem kertünkben. A többi alapanyag környékünk gazdaságaiból, kistermelőitől kerülnek a konyhánkba. Igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel kiválasztani Partnereinket, az állandóan magasan tartható színvonal érdekében.

Jó alapanyagból, megfelelő főzési technikákkal már jót lehet főzni… de ami egyik ételből sem hiányozhat: az a SZERETET. Mi szeretünk főzni, szeretünk jókat enni-inni, közben nagyokat nevetni, kiélvezni a vacsora és a közösen eltöltött idő minden pillanatát.

Próbáld ki és éld át azt, amit mi VIDÉKI GOURMET névre kereszteltünk!

#vidékigourmet

Reggeli a szállás árában. Aktuális vacsoramenü ajánlatunkról érdeklődjön kollégáinknál, előzetes bejelentkezés szükséges!

basaltinavirágok.png
bottom of page