top of page

RÓLUNK

Balatonederics a nyugati-medence, átmenő forgalomtól mentes, nyugodt gyöngyszeme. Van itt minden, amibe az ember úgy igazán beleszerethet, a tanúhegyek látványa, a balatoni víztükör fényjátéka, a hegy mágikus vonzása, a borászok könnyű fehérborai, a helyiek vendégszeretete…. felsorolni is nehéz, hogy mi mindenért is szerettünk bele. De beleszerettünk! Nagyon! Beleszerettünk abba a gondolatba, hogy közel a vízhez, mégis távol a felkapott üdülő falvak nyüzsgésétől tudjuk a balatoni pihenést kiélvezni. Beleszerettünk, mert szuper kiránduló- és gasztro célpontok vannak 20km-es távolságban, várak, gyógyvíz és kulturális látogatni valók. Beleszerettünk azokba a természeti és tájjellegű csodákba, amik egyedülállók, feltöltenek és igazi, sallangmentes, őszinte kapcsolatot teremtenek ember és természet között.

basaltinavirágok.png
Szigligeti öböl a vízről 3.jpg

A fenti tapasztalás inspirálta a BASALTINA PANZIÓ megvalósítását, minőségi pihenés, nyugodt és rendezett környezetben. Nem csak szállást, hanem komplex élményt nyújtunk hozzánk látogató Vendégeinknek. Szeretnénk meghálálni, átadni azt az életérzést, amit Balatonederics és a környék adhat.

 

Panziónk olyan nyugalmi pont, ahol test és lélek is megpihenhet, ahol az ember otthonosan érezheti magát.

Itt a lusta hétvégék és az aktív pihenés is jól megférnek egymás mellett.  Mit sem érne mindez ínycsiklandó változatos vidéki ízek, helyi borok, minőségi italok és vendégszeretet nélkül. Így lesz az élmény kerek, egész!

IMG_1406.jpg
IMG_5606.JPG

A Balaton-felvidéki feltöltődéshez a BASALTINA PANZIÓegyedi berendezésű szobáival várja Vendégeit.

A nyolc - különböző méretű és típusú szobában összesen 20fő (+5 pótágy) tud egyszerre kényelmesen pihenni.

A jó hangulatú nap kezdést vidéki bőségasztalunk garantálja, friss tojásételekkel kiegészítve, házi limonádéval, illatos olasz kávéval.

 

Vidéki Gourmet éttermünk szezonális vacsora menü ajánlattal várja Vendégeit, mely a helyi alapanyagokat, házias ízeket és modern technológiákat ötvözi. (előfoglalás szükséges

47 fakon.jpg
Basaltina madártávlatból.jpg
34800518_2480574768635358_36086910932955

Árnyas kerthelyiségünk hangulata semmihez sem hasonlítható a templom szomszédságában, egy nyári délután legjobb búvóhelye. 

A BASALTINA PANZIÓ tökéletes rendezvény helyszín kisebb családi ünnepek, esküvők, céges - csapatépítő tréningek komplex lebonyolításához.

basaltinalogo01.png

Egyedi ajánlatainkért fordulj hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen:

edericspanzio@gmail.com

BASALTINA PANZIÓ

Ahol az idődet, élményre cseréljük!​

ALIG VÁRJUK, HOGY MEGÉRKEZZ!

bottom of page